Restaurant Essence
God tid til at nyde hver eneste bid
Vores restaurant Essence er utrolig populær, så bordreservation er absolut påkrævet.
Restaurant Essence er åben torsdag – lørdag fra kl. 18.00.
De lokale råvarer er i fokus, når vores erfarne kokke skaber gastronomiske genistreger, der tilfredsstiller alle dine sanser. Måske er det derfor, vores restaurant er en af Sydhavsøerne’s mest besøgte – kom selv og smag.
Anmelderne har været forbi og afsagt “dom”.
Køkkenet på Det Nye Bandholm Badehotel er i topklasse.
Ole Troelsø skrev i Børsen: “Badehotel på Lolland er rykket op i gourmetklassen” og Svend Rasmussen skrev i Berlingske: “Maden på badehotellet var så syndigt godt at englene sang” og gav 5 store stjerner.
Vi anbefaler ikke børn under 5 år i Restaurant Essence.
Oplev vores tanker om gastronomi på Bandholm Badehotel
De bedste råvarer det nordiske klima kan frembringe
Sæt dig godt til rette i vores stemningsfyldte restaurant og lad køkkenet forkæle dine smagsløg med kulinariske kreationer. Du kan også nyde de klare vinteraftener med et glas varmende rødvin, mens du sidder indendørs og ser ud på det vinterprægede landskab. Vores kokke tilbereder smagfulde retter, der passer perfekt til årstidens kølighed. Uanset sæson er der altid en god gastronomisk grund til at besøge det nye Bandholm Badehotel.
Menu
Sæt dig godt til rette i vores stemningsfyldte restaurant og lad køkkenet forkæle dine smagsløg med kulinariske kreationer.
Bemærk, at der grundet tilgængeligheden på vores friske råvarer og køkkenchefens kreativitet, kan forekomme ændringer i menuen fra dag til dag.
Snacks
RÅ REJE, hybenrose og Malt
FJORDREJER fra Guldborgsund
RÅ DUEHJERTE på Focaccia
Menu
HAMACHI med Vinaigrette fra Bandholm Hyldeblomster 2023
JAPANSK MÆLKEBRØD, Pisket Smør med Olivenolie og Aabybro smør
STEGT NORSK KAMMUSLING, Æggeblommecreme og Consommé med Tonsazu
HAVTASKE i Shiso, Græskar, Krondil Beurre Blanc og Gold Caviar fra Gastro Unika
FRANSK SKOVDUE, Trøffel, Duelår med Ramsløgskosho og Bordelaise med syltede Vindruer og Brunet smør
RUGBRØDSIS på Brasserie Albas rugbrød, Rabarber og Solbærblad
PÆREIS med Fejø Pærer, Kefir Panna Cotta og Sesam
Pris: 1.350kr.
RISEN
MADELEINES
PROFITEROLES
Pris: 85kr.